6591 Valo- ja sähkösuunnitelma
6591 Valo- ja sähkösuunnitelma 6591 Valo- ja sähkösuunnitelma 6591 Valo- ja sähkösuunnitelma 6591 Valo- ja sähkösuunnitelma

6591 Valo- ja sähkösuunnitelma

Oletko aloittamassa ok-talon suunnittelua? Tutustu tarjoukseeni.

2 500,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 pkt
Toimitusaika 14 - 30 työpäivää

Uuden omakotitalon sähkösuunnitelma toimialueellamme, jonka näet karttakuvasta. Jos olet rakentamassa muualle päin Suomea, niin silloinkin voidaan keskustella yhteistyöstä. Etätyönä voi tehdä suunnittelua miten kauas tahansa, mutta työmaakäynnit ja lähitapaamiset eivät silloin käytännön syistä mahdu pakettihinnoitteluun.

Autan rakentajia kiertämään kaukaa älytalojen ongelmat.

Suunnittelen sellaisen VIISAAN sähköistyksen, että sitä eivät uudet älyjutut saa polvilleen.                

Taustaa

Olen Lasse Honkala ja aloitin työurani ensin Ilmavoimissa lennonvarmennuksen parissa. Vuodesta 1983 olen ensin sivutoimisesti ja 90-luvulta lähtien päätoimisesti laatinut pientalojen sähköistyksiä, useita satoja.

Pitkän uran aikana olen nähnyt kymmenien erilaisten älyjärjestelmien tulevan ja menevän. Mikään ei ole ollut pysyvää. Siksi periaatteeni on, että talo ei saa olla älytekniikan varassa. Äly on hyvä lisävaruste, mutta se pitää tarvittaessa voida päivittää, vaihtaa toiseen tai poistaa kokonaan. Vasta silloin voidaan taloa sanoa VIISAAKSI.

Suunnittelupalvelu ja sen tilaaminen

Ennen istuttiin usein rakentajien kanssa saman pöydän ääressä ja mietittiin ratkaisuja tulevaan taloon. 

Nykyisin suunnittelu hoituu lähes pelkästään etätyönä, mutta vaativimmat projektit edellyttävät yhä tapaamisia ja työmaalla käyntejä. 

Voit yksinkertaisesti ostaa palvelun tästä verkkokaupasta. Jos meillä on kapasiteettia tällä hetkellä käytettävissä, niin tilaus onnistuu silloin heti. Sesonkiaikana voi olla myös niin, että verkkokaupan tilaus ei toimi. Silloin kannattaa soittaa minulle ja tarkastellaan aikatauluja, onko mahdollista tehdä suunnittelu vähän myöhemmin. Huolehdin näin siitä, että kaikki tilaukset pystytään myös toimittamaan.

Valitse tuotteen vaihtoehdoista kerrosten lukumäärä ja lisärakennusten lukumäärä. Koirankopit ja jätekatokset eivät ole lisärakennuksia. Tässä tarkoitetaan pihasaunoja ja autotallirakennuksia.

Maksuvaihtoehdoissa on valinnanvaraa.

Yhtä hyvin voit tehdä tilauksen myös soittamalla tai meilaamalla minulle.

Voidaan myös keskustella asiasta lisää ihan tarpeen mukaan.

Toimitusaika

Laadin suunnitelmaa tilaajan projektin aikataulun mukaan. Tyypillisesti rakentajan tulisi varautua sähkösuunnittelun etenemiseen noin kuukauden verran. Nopeamminkin se on tehtävissä, jos kaikki tarvittavat lähtötiedot on kasassa. Usein kuitenkin moni tieto selviää vasta muiden erikoissuunnitelmien edetessä tai jopa vasta rakentamisen aikana.